'Club Brugge voert de forcing: onderhandelingen met Besiktas aan de gang'

'Club Brugge voert de forcing: onderhandelingen met Besiktas aan de gang'

04-07-2018 07:10
10

Club Brugge zit nu al weken op het dossier van de Kroaat Matej Mitrovic. De huurling van afgelopen seizoen zou zelf heel graag Besiktas verlaten. Kennelijk wil coach Senol Günes die wens inwilligen.

Günes heeft duidelijk gemaakt dat hij afwil van twee Kroatische spelers. Naast Mitrovic moet ook Domagoj Vida weg, die momenteel nog actief is op het WK. Die laatste weegt zwaar op het budget en zou na een degelijk WK wel eens verkocht kunnen worden.

Besiktas zou met ex-speler Ersan Gülüm al een vervanger op het oog hebben, zo weet Sabah. Ondanks de komst van de Braziliaan Luan Peres zou Club er graag nog een centrale verdediger bij hebben. Naast Stefano Denswil is ook Alexander Scholz deze zomer namelijk een mogelijke vertrekker bij Club.

Update 04/07 (07u10): Volgens het Turkse Aksam voeren Club Brugge en Besiktas nog altijd gesprekken over een eventuele transfer van Mitrovic. Besiktas hoopt naast de Kroaat nog vijf andere spelers verkopen. Blauw-Zwart mag dus nog steeds hopen op de komst van de sterkhouder achterin.