'Napoli haalt twee keepers in een klap voor 35 miljoen euro'

'Napoli haalt twee keepers in een klap voor 35 miljoen euro'

Gepubliceerd: dinsdag 3 juli 2018 om 09:00di 03-07-2018 om 09:00

SSC Napoli staat op het punt om de komst van twee nieuwe keepers te bevestigen. Orestis Karnezis en Alex Meret worden overgenomen van Udinese. Dat betekent dat er een streep gezet kan worden gezet door diverse transfergeruchten. 

Sky Italia weet dat de 21-jarige Meret (foto) en de 32-jarige Karnezis opgeteld zo'n 35 miljoen euro kosten. De twee doelmannen werden afgelopen seizoen door Udinese verhuurd aan respectievelijk SPAL en Watford. De medische keuring van de twee goalies vindt waarschijnlijk woensdag of donderdag plaats. 

Meret staat in Italië te boek als één van de grootste talenten van het land. Hij werd zelfs al eens opgeroepen voor de nationale ploeg. Mogelijk wordt de international komend seizoen de opvolger van Pepe Reina, die deze zomer de overstap maakt naar AC Milan. 

Vice-kampioen Napoli werd de afgelopen maanden gelinkt aan tal van keepers. De namen van Jasper Cillessen (FC Barcelona) en André Onana (Ajax) klonken diverse keren. Afgelopen week nog wist het Eindhovens Dagblad te melden dat Napoli concrete belangstelling had voor PSV-keeper Jeroen Zoet

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws