WOW! Onze Rode Duivels winnen ook van Japan: 12 keer je inzet!

WOW! Onze Rode Duivels winnen ook van Japan: 12 keer je inzet!

02-07-2018 12:03

België is het WK uitmuntend begonnen met een groepsfase zonder een enkel puntverlies! Wij verwachten dat De Rode Duivels nu ook Japan aan de zegekar rijgen en daar is bij Ladbrokes nu een SUPERAANBIEDING voor!

SUPERPROMO! België wint van Japan: verhoogd naar 12(!) keer je inzet! KLIK HIER!

Panama, Tunesië, Engeland... Allen konden ze onze nationale elf geen punten afsnoepen. Zelfs toen keuzeheer Roberto Martínez tegen Engeland veel wisselspelers liet opdraven werd nog betrekkelijk eenvoudig gewonnen. Het toont aan hoe sterk de kern van België momenteel is en via bookmaker Ladbrokes kan je daar nu van profiteren!

Nieuwe spelers krijgen namelijk een odd van 12,00(!) in plaats van de normale 1,40! Het enige dat je moet doen is een account aanmaken bij Ladbrokes en je kan maximaal €10 inzetten op de verhoogde odd. Dat betekent dus €120 grijpen zodra België ook van Japan weet te winnen! Een account maken doe je via deze link.

Tegenstander Japan is namelijk zeer wisselvallig dit WK. De ploeg won nog wel van Colombia in het openingsduel, maar dat was vooral te wijten aan het overtal dat ontstond door een vroege rode kaart voor de Zuid-Amerikanen. Vervolgens werd gelijkgespeeld tegen Senegal (2-2) en zelfs verloren van het al uitgeschakelde Polen!

Meespelen met deze actie is dan ook een uitstekende keuze. Juich nóg harder voor De Rode Duivels door deze promo te pakken!

Hoe speel je mee?
1. Maak via één van de links een account aan bij Ladbrokes
2. Stort een bedrag en zet in op 'België wint'
3. €10 van je inzet gaat tegen de promo-odd van 12,00
4. Na de wedstrijd krijg je €120 op je account als België wint!

SUPERPROMO! België wint van Japan: verhoogd naar 12(!) keer je inzet! KLIK HIER!