UPDATE: 'Manchester United-talent niet naar Anderlecht, maar naar Noorwegen'

UPDATE: 'Manchester United-talent niet naar Anderlecht, maar naar Noorwegen'

21-07-2018 09:35
5

RSC Anderlecht lijkt een nieuwe koers te varen. Het speurt over heel Europa naar jonge talenten die het later kan doorverkopen aan een hogere prijs. Het heeft mogelijk een nieuw groot talent gevonden.

Manchester Evening News meldt dat RSC Anderlecht één van de ploegen is die interesse toont in Tosin Kehinde. De twintigjarige middenvelder komt momenteel uit voor de U23 van Manchester United. Hij heeft een aflopend contract, al wil Man Utd dat graag verlengen.

Kehinde twijfelt echter over een contractverlenging en hoopt garanties te krijgen op een plekje in het eerste elftal. Zijn twijfels zorgen dan ook voor heel wat interesse. RSC Anderlecht zou serieuze interesse tonen, maar er zijn nog heel wat andere clubs. Onder andere Barcelona B, Fenerbahçe, Amiens, Red Bull Salzburg en SK Brann hebben hem ook op het lijstje staan.

Update 21/07, 09.35: De kans dat Tosin Kehinde naar RSC Anderlecht komt, lijkt klein. Volgens onder meer Aftenposten is het talent van Manchester United op weg naar SK Brann. De Noren hebben hem al een contractvoorstel gedaan.