Ondanks mijn passage bij Anderlecht ben ik altijd een Rouche gebleven

"Ondanks mijn passage bij Anderlecht ben ik altijd een Rouche gebleven"

29-06-2018 16:07
6

Samuel Bastien werd vrijdag dan helemaal officieel aangekondigd bij Standard. De middenvelder komt over van Chievo Verona. Voor Bastien wordt het zijn tweede passage in België als prof, na een bijzonder korte periode bij Anderlecht.

Bastien genoot zijn jeugdopleiding bij Standard, maar trok op jonge leeftijd naar Anderlecht. Daar mocht hij debuteren als prof. Uiteindelijk keert hij toch terug naar zijn oude liefde. "De ambities bij Standard zijn erg groot, daarom koos ik voor deze club die in mijn ogen de beste van België is. Ik ben zelf ook begonnen bij Standard. En ondanks mijn passage bij Anderlecht ben ik, net zoals mijn familie, altijd een Rouche gebleven", klonk het bij La Dernière Heure.

Hij debuteerde bij Anderlecht, maar kreeg er naar eigen zeggen veel te weinig kansen. Hij is ook niet te spreken over hoe hij er behandeld werd. "Bij Anderlecht was ik geblesseerd, maar ik werd er ook genegeerd. Ik mocht er enkel met de beloften meedoen. Al heb ik gedurende de vier jaar die ik daar doorbracht wel veel geleerd", reageert hij streng.