'RSC Anderlecht haalde nieuwe Jestrovic en Mitrovic in huis'

'RSC Anderlecht haalde nieuwe Jestrovic en Mitrovic in huis'

29-06-2018 09:50
10

RSC Anderlecht haalde dan wel al acht nieuwkomers in huis, écht ronkende namen waren daar tot dusver nog niet bij. De nieuwe jongens zijn er echter wel op gebrand om zich in de kijker te spelen. Zo ook Luka Adzic, hij kwam over van Rode Ster Belgrado.

De 19-jarige Serviër merkte het niveauverschil met zijn vorige club meteen. "Ik hoop dat ik snel aangepast zal zijn aan Anderlecht en dat alles makkelijker zal worden. Het gaat hier veel sneller dan bij Rode Ster, maar ik moet me daaraan aanpassen", aldus Adzic in La Dernière Heure.

Verscheidene grote clubs hengelden naar de jongeling, maar toch koos Adzic voor het Astridpark. "Anderlecht is één van de grootste clubs van Europa, met een interessante filosofie voor jonge spelers. Het was een goede stap in mijn carrière."

Meer nog: de jonge middenvelder wil verschillende landgenoten achterna. "Jestrovic, Mitrovic en Jovanovic hebben veel betekend voor Anderlecht en het Servische voetbal. Ik hoop me net als hen in de geschiedenis van Anderlecht te kunnen voetballen."