UPDATE: Moeskroen houdt het niet bij eentje, ook andere sterkhouder verlengt

UPDATE: Moeskroen houdt het niet bij eentje, ook andere sterkhouder verlengt

28-06-2018 15:56

Royal Excel Moeskroen en Dimitri Mohamed gaan met elkaar verder. De Fransman werkte een sterk seizoen af in de Jupiler Pro League, maar heeft geen zin om dat elders te verzilveren.

Via de officiële kanalen maakt de laagvlieger bekend dat Mohamed tot 2021 te bewonderen zal zijn op Le Canonnier. Daarmee haalt Moeskroen een belangrijke slag thuis, want de middenvelder is een sterkhouder in Henegouwen. Het voorbije seizoen startte hij elke wedstrijd in de basis, wanneer hij niet geblesseerd of geschorst was. 

Mohamed is inmiddels uitgegroeid tot de langstdienende speler bij Moeskroen. Sinds medio 2012 verdedigt hij al de rood-witte kleuren van de club. De Fransman, die eerder in eigen land actief was bij Amiens SC, maakte dan ook de opgang mee richting Eerste Klasse A. Geen wonder dat Mohamed het afgelopen seizoen de kapiteinsband mocht dragen.

UPDATE 15u56: Moeskroen heeft er een productieve dag opzitten. Een half uurtje nadat het de contractverlenging van Mohamed naar buiten bracht, had het weer heuglijk nieuws. Ook Nikola Gulan blijft langer aan boord. De Servische verdediger brak zijn verbintenis open tot 2019. Voor Gulan wordt het zijn vierde seizoen in de rood-witte kleuren.