Duitsland mikpunt van spot bij tegenstander: Karma kan soms hard zijn

Duitsland mikpunt van spot bij tegenstander: "Karma kan soms hard zijn"

27-06-2018 23:08
3

Het Zweedse kamp lacht in het vuistje na de sensationele uitschakeling van Duitsland op het WK. Marcus Berg en Mikael Lustig spreken van een gevalletje karma.

"Het is jammer voor Duitsland, maar karma kan soms hard zijn. Zo is het nu eenmaal", reageert Berg. De Zweedse spits verwijst daarmee naar de provocatie van twee Duitse stafleden na de late goal van Toni Kroos in de vorige wedstrijd. Lustig is het eens met Berg. "Het is nooit verkeerd om Duitsland uit te schakelen als je hun gedrag in de vorige wedstrijd zag. Het is leuk, ik ga er niet over klagen. Het is erg mooi."

Bondscoach Janne Andersson kan zijn geluk niet op na de 0-3 overwinning van Zweden op Mexico, waardoor zijn ploeg als groepswinnaar naar de achtste finales gaat. "De manier waarop deze spelers presteren, dat is magisch", wordt hij geciteerd door Fotbollskanalen. "Wat we in de bespreking hebben afgesproken en wat we trainen op het veld, dat voeren ze tot in de puntjes uit. Ik ben enorm trots en ben zelfs een beetje ontroerd."