OFFICIEEL: Club Brugge en Perbet zijn definitief van elkaar verlost

OFFICIEEL: Club Brugge en Perbet zijn definitief van elkaar verlost

27-06-2018 18:10
6

Jérémy Perbet heeft nog een jaar contract bij Club Brugge, maar niemand verwacht dat hij dat nog uitdoet. Hij traint ook niet mee met de kern. Volgens La Dernière Heure keert hij terug naar zijn ex-ploeg.

De inmiddels 33-jarige Fransman zou binnenkort aan zijn derde periode bij Sporting Charleroi beginnen, zo weet die krant. Charleroi zoekt nog een extra spits, want David Pollet kreeg een onvoldoende en is op zijn beurt op weg naar reeksgenoot Eupen.

Perbet speelde amper één wedstrijd voor Club, daarna werd hij nog uitgeleend aan KV Kortrijk. Daar speelde hij 22 wedstrijden, waarin hij goed was voor zeven doelpunten. Bij Charleroi was hij in het seizoen 2015/2016 nog actief en zorgde hij voor maar liefst 22 doelpunten. Het leverde hem de topschutterstitel op.

Update 27/07, 10.20: La Dernière Heure meldt dat Club Brugge en Charleroi een akkoord hebben bereikt over de transfer van Perbet. De Zebra's betalen 500.000 euro om de aanvaller naar het Zwarte Land te halen. Florent Stevance mag op zijn beurt Charleroi verlaten. Zijn toekomst lijkt bij Royal Excel Moeskroen te liggen. 

Update 27/07 18.10: De transfer van Jérémy Perbet naar Charleroi is helemaal in kannen en kruiken. Sterke man Mehdi Bayat heeft bevestigd dat de spits terugkeert op het oude nest. 'Perbut' heeft een contract voor drie seizoenen getekend, geeft Bayat nog mee. Perbet verlaat Club Brugge dus, nadat hij er slechts één duel voor speelde.