'RSC Anderlecht ziet toptalent vertrekken naar andere Belgische club'

'RSC Anderlecht ziet toptalent vertrekken naar andere Belgische club'

26-06-2018 08:20
13

RSC Anderlecht heeft een pak talent rondlopen op Neerpede. Ook bij de U21 staan heel wat jonkies te popelen om door te breken in de A-kern. Een aantal van hen hebben dan weer weinig geduld. Eén van die talenten van paars-wit staat dichtbij een andere eersteklasser.

La Dernière Heure verrast dinsdag met het nieuws dat Mike Trésor Ndayishimiye in beeld is bij Sporting Charleroi. Félice Mazzu gaf al te kennen er absoluut nog kwaliteit bij te willen. De 19-jarige aanvaller zou in dat opzicht alvast een gewenste versterking zijn.

Geen contract
De flankspeler van paars-wit kwam het voorbije seizoen meestal uit voor de U19. Trésor hoopte op een plaats bij de U21, maar Emilio Ferrera was geen voorstander van de jongeling. Het jeugdproduct weigerde dan ook, in tegenstelling tot andere jonkies, om een contract te tekenen bij Anderlecht.

De Carolo's hopen hier dan ook gebruik van te maken. Trésor heeft dezelfde makelaar van Dodi Lukebakio, nog zo’n talent dat door Charleroi werd weggeplukt bij de Brusselaars. Anderlecht dreigt dus een van zijn grootste talenten verliezen.