'Van Crombrugge verrassend genoeg toch in beeld bij Belgische topclub'

'Van Crombrugge verrassend genoeg toch in beeld bij Belgische topclub'

26-06-2018 07:50
2

Hendrik Van Crombrugge is nog steeds een speler van KAS Eupen. De Belgische doelman kan terugblikken op een uitstekend seizoen. De interesse van RSC Anderlecht en Club Brugge was er, maar zij haalden al een nieuwe doelman. Even leek hij op weg naar Italië, maar ook dat wordt niks.

Het Nieuwsblad weet namelijk dat Eupen een bod van Sassuolo heeft geweigerd. De Italianen hadden 1,5 miljoen euro veil voor Van Crombrugge. Voor de Oostkantonners blijkt het niet genoeg. Zij willen minimaal twee miljoen vangen voor hun doelman.

Daarnaast wil Eupen het volledige bedrag in één keer op de bankrekening zien verschijnen, niet in schijven. Van Crombrugge zelf traint tot zolang gewoon mee met de Zebra’s. Toch wordt verwacht dat hij de club zal verlaten.

Toch in België?
Standard springt namelijk in de bres voor onze landgenoot. De Rouches zien in het 25-jarige sluitstuk de ideale opvolger voor Guillermo Ochoa. De Mexicaan deed het al goed op het WK. Bovendien wil de flamboyante doelman graag nog een mooie transfer versieren.