Belgische topclub wil meer: Ik wil graag met Edmilson samenwerken

Belgische topclub wil meer: "Ik wil graag met Edmilson samenwerken"

26-06-2018 07:35
1

Standard is aan zijn voorbereiding begonnen, maar kon eerst niet op een voltallige kern rekenen. Nu keerden verschillende jongens terug. De meest opmerkelijke is die van Junior Edmilson. De smaakmaker verlengde zonder toestemming van de club zijn vakantie.

De dribbelkont dook maandag plots op Sclessin alsof er niks gebeurd was. Naast Edmilson maakten ook Christian Luyindama, Uche Agbo, Collins Fai, Gojko Cimirot en Paul-José Mpoku voor het eerst hun opwachting. Zij kregen na hun interlandperiode een extra weekje rust, aldus Het Nieuwsblad.

Boete voor Edmilson
Edmilson daarentegen niet. Hij hoorde vorige week al op het trainingsveld te staan. Zonder toestemming nam de Brasilo-Belg een extra week vakantie in Bulgarije. Op de sociale media toonde de winger dat hij het duidelijk naar zijn zin had.

Standard kan er minder om lachen. De Rouches legden hem daarom een fikse boete op. Daarmee zijn de plooien echter wel gladgestreken. "Hopelijk kunnen we de situatie snel oplossen, ik wil graag met Junior samenwerken volgend seizoen", klonk het uit de mond van Michel Preud’homme.