Brazilianen onder de indruk: Het zou nipt zijn tegen België

Brazilianen onder de indruk: "Het zou nipt zijn tegen België"

25-06-2018 12:00
3

Brazilië speelde zijn openingswedstrijd gelijk tegen Zwitserland. Hun tweede groepspartij werd dan weer pas in de extra tijd gewonnen. La Seleçao is één van de topfavorieten voor WK-eindwinst. Toch houden ook zij rekening met de concurrenten, alsook de Rode Duivels.

Journalist Martin Vieira Fernandez van O Globo gaf zijn blik over het verloop van de wereldbeker. Zo hoopt de man – net als heel de natie -  dat zijn landgenoten niet te snel tegen de Rode Duivels uitkomen. Ook hij was onder de indruk na de wedstrijd tegen Tunesië.

"In Brazilië zou men liefst België vermijden in de kwartfinales, want het zou nipt zijn – jullie kunnen wereldkampioen worden. Het enige verschil zijn de sterren op ons shirt, in kwaliteit moeten jullie niet onderdoen, ondanks de aanwezigheid van Neymar", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Eén uitblinker
Eén man in het bijzonder kan Fernandez wel bekoren. "Vooral Romelu Lukaku is straf. Voor mij persoonlijk is hij, samen met Cristiano Ronaldo, de beste spits op dit WK, beter dan namen als Lewandowski, Agüero en Suárez, die nochtans meer adelbrieven hebben."