Boskamp overtuigd: Rode Duivels zijn gewoon beter dan hen

Boskamp overtuigd: "Rode Duivels zijn gewoon beter dan hen"

25-06-2018 10:45
1

De Rode Duivels hebben zich makkelijk geplaatst voor de volgende van het WK, en dat doet heel wat fans al dromen. Terecht, zo denkt Johan Boskamp. Dit België hoeft van niemand bang te zijn.

Boskamp heeft zaterdag met volle teugen genoten. "België - Tunesië was gewoon hartstikke leuk. Een lekker open wedstrijd. Je hebt altijd van die azijnzeikers die gaan lopen zeggen dat Tunesië naïef speelde, maar ik heb me beter geamuseerd bij deze match dan bij Duitsland - Zweden. Nu gaan we kijken wat de Belgen doen tegen ploegen die wel de kwaliteiten hebben om een match te bepalen", vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

De weelde voorin is niet te onderschatren. "Na twee wedstrijden heeft België met Rusland en Engeland de meeste goals gemaakt. Dat is toch heel mooi. Her en
der viel te horen dat ze veel kansen weggaven. Ach, als je vooruit speelt, weer je dat je weleens iets weggeeft. lk zie het eigenlijk wel zitten met de Duivels. Ze moeten van niemand schrik hebben. Ook van Engeland niet. Ze zijn gewoon beter."