'Spanje haalt het van Boussoufa en Carcela, CR7 en Uruguay gaan voor groepswinst'

'Spanje haalt het van Boussoufa en Carcela, CR7 en Uruguay gaan voor groepswinst'

25-06-2018 08:10

Het WK is hét toernooi waar elke voetbalfan naar kijkt. Dagelijks lekkere potjes voetbal, hopelijk veel goals en enorm veel kansen om lekker veel geld te verdienen. Daily Odds wil de lezers van VoetbalPrimeur.be hierbij helpen en deelt de beste wedtips voor deze WK-dag!

Spanje - Marokko // Spanje wint (1,36) + Free bet van 100% tot €50
Het gaat snel. Marokko mag alweer naar huis, terwijl Spanje nog enkele punten nodig heeft voor de volgende ronde. Wij zien La Furia Roja overtuigend winnen en jij kan een gratis weddenschap tot wel €50 krijgen voor deze wedstrijd. Klik op deze link en registreer je bij de bookmaker!

Al met al is het een dramatisch toernooi geworden voor de Marokkanen. Al 2 duels op rij werd er verloren. De ploeg van onder meer Boussoufa incasseerde ook al 4 duels op rij steeds 1 tegentreffer, terwijl het zelf al 2 wedstrijden op rij niet tot scoren kwam.

Spanje daarentegen tikt zich langzaam in vorm. Iran bleek een lastig blok, maar het tikkie-taka zat er met momenten weer goed in. Spanje bleef al 27 wedstrijden op rij steeds ongeslagen en kwam in al deze duels ook steeds tenminste één keer tot scoren. Spanje won zelfs 9 van z’n laatste 10 officiële duels en hield in 5 van z’n laatste 6 officiële wedstrijden steeds de nul.

Iran - Portugal // Portugal wint (1,75)
Portugal overtuigt nog niet, maar staat er met 4 punten toch goed voor. Ronaldo toont tot nog toe z’n absolute wereldklasse met alweer 4 doelpunten, terwijl de rest van de Portugese selectie nog zoekende lijkt. Portugal bleef al 5 duels op rij ongeslagen, maar won ook slechts 2 van deze wedstrijden. Toch doet de ploeg het goed wanneer het er om gaat: 10 van de laatste 11 officiële duels werden gewonnen.

Uruguay - Rusland // Uruguay wint (2,67)
Hoewel het spel niet spectaculair valt te noemen, toont Uruguay zich een uiterst degelijke ploeg op het WK. Het team van onder meer Suarez en Cavani won al 5 wedstrijden op rij en hield in al deze duels steeds de nul. Toch werd er op voorhand meer verwacht van Uruguay in aanvallend opzicht: De ploeg kwam in 3 van z’n laatste 4 wedstrijden steeds maximaal 1 keer tot scoren.

Rusland zal daarom hopen op een stunt in eigen huis. De Russen wonnen slechts 3 van de laatste 10 wedstrijden, maar wonnen op het WK ook al 2 duels op rij. Bovendien weten de Russen wel wat scoren is: In 5 van de laatste 6 thuiswedstrijden werd steeds tenminste één keer het net gevonden. Daarnaast kwam invaller Cheryshev in 3 van z’n laatste 4 wedstrijden steeds tot scoren.