Devroe kondigt komst van 'grote vis' aan: De laatste loodjes wegen het zwaarst

Devroe kondigt komst van 'grote vis' aan: "De laatste loodjes wegen het zwaarst"

24-06-2018 18:30
6

RSC Anderlecht bouwt nog steeds volop aan een volwaardig team voor komend seizoen. Paars-wit wil een nieuwe weg inslaan, waarbij veel jongeren hun kans krijgen. Daarnaast rekenen de Brusselaars ook op nog extra versterking.

Tot dusver haalde Anderlecht al acht nieuwkomers in huis. Landry Dimata is op komst, maar het is nog wachten op een akkoord met Wolfsburg. Daar zal het echter niet bij blijven. "Ons werk is nog niet af, dat is duidelijk", geeft Luce Devroe aan in Het Laatste Nieuws.

De makkelijke transfers zijn al achter de rug. Nu hoopt Devroe snel enkele 'grote vissen' in huis te halen. "Iedereen weet dat er achteraan en voorin nog versterking bij moet. We zijn al redelijk goed opgeschoten, maar de laatste loodjes wegen het zwaarst."

Nog even geduld
Na het WK rekent de sportief directeur erop dat de kern snel compleet zal zijn. "Ik verwacht nog een vrij drukke maand juli. Het WK is net begonnen, je weet dat de markt dan vrij laat op gang komt. We hebben nog twee centrale verdedigers en een spits nodig."