'Club Brugge heeft Argentijn nog steeds niet beet, vraagprijs zit Mannaert dwars'

'Club Brugge heeft Argentijn nog steeds niet beet, vraagprijs zit Mannaert dwars'

06-07-2018 08:00
29

Club Brugge is nog op zoek naar defensieve versterking. Blauw-Zwart wil zijn kern met het oog op de Champions League aardig versterken. Vincent Mannaert en co schieten in actie voor een volgend doelwit.

De naam Marco Senesi werd al verschillende malen in verband gebracht met de Bruggelingen. Zo zag Club een bod van 3,9 miljoen euro geweigerd door San Lorenzo. De Argentijnse topclub wil meer vangen voor de verdediger.

Volgens Het Laatste Nieuws blijft de Argentijn weldegelijk in beeld bij Blauw-Zwart. San Lorenzo blijkt dan wel geen makkelijke onderhandelingspartner, toch verwacht de landskampioen nog een doorbraak in het dossier.

Update 27/06 (07u25): Argentijnse media melden dat Club Brugge een nieuwe poging heeft ondernomen. Zo heeft San Lorenzo een nieuw Brugs bod van 4,5 miljoen euro ontvangen. Of zij op het bod zullen ingaan, valt af te wachten. Er kwam namelijk ook een niet nader genoemde Italiaanse club op de proppen.

Update 05/07 (08u55): Volgens Dario Ole lijkt een akkoord tussen Club Brugge en San Lorenzo nabij. Opvallend, de bron meldt dat Blauw-Zwart bereid is om 6 miljoen euro te betalen voor Senesi, een clubrecord. Voor dat bedrag krijgt Club Brugge amper 70 procent van de transferrechter van de speler in handen.  

Update 06/07 (08u00)Het Laatste Nieuws weet dat de Argentijnse media wat voorbarig waren. Er is helemaal nog geen akkoord op til tussen beide partijen. Daarvoor ligt de vraagprijs nog steeds te hoog.