'PSV concurreert met Ajax om WK-jonkie: Van Bommel heeft streepje voor'

'PSV concurreert met Ajax om WK-jonkie: Van Bommel heeft streepje voor'

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 15:37zo 24-06-2018 om 15:37

De kans bestaat dat Daniel Arzani volgend seizoen bij PSV voetbalt. In Australië wordt gemeld dat Mark van Bommel de jonge Australiër wil meenemen naar Eindhoven.

Van Bommel werd vrijdag aangesteld als opvolger van Phillip Cocu, maar is op dit moment nog met Australië actief op het WK. De rechterhand van Bert van Marwijk kan in Rusland wél alvast goede zaken doen voor PSV. Arzani kan volgens SBS één van de eerste versterkingen van Van Bommel worden.

Het Australische medium baseert zich op bronnen die dicht bij Van Bommel staan. De huidige assistent-bondscoach en nieuwe PSV-trainer heeft een streepje voor, omdat hij de laatste maanden al intensief werkte met Arzani. In Australië wordt de kleine aanvaller omschreven als een wonderkind.

De negentienjarige Arzani, speler van Melbourne City, is de jongste voetballer op het WK en maakte deze week indruk tijdens zijn invalbeurt van 22 minuten tegen Denemarken. Ajax, AZ en PEC Zwolle werden ook al aan de dribbelaar gelinkt. Arzani staat naar verluidt open voor een move naar Europa.

Plaats een reactie

Counterattack +11371
maandag 25 juni 2018 om 14:11
Het enige streepje dat ajax voorheeft is een 3e ster op hun shirt, gebaseerd op een rijk verleden. PSV is de club van het heden en de toekomst.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws