'Weifelend AS Roma ziet zomertransfer uit de handen glippen'

'Weifelend AS Roma ziet zomertransfer uit de handen glippen'

24-06-2018 13:00

Liverpool en Olympique Lyon maken tóch weer kans op de komst van Hakim Ziyech. Volgens geruchtenmachine Calciomercato zijn er vanwege aarzelingen in het AS Roma-kamp serieuze twijfels ontstaan over een transfer van de Marokkaanse spelmaker naar Italië. 

Roma léék zo goed als zeker de nieuwe bestemming te worden van Ziyech, die momenteel met Marokko actief is op het WK in Rusland. Ajax zou met de nummer drie van de Serie A in grote lijnen akkoord zou over een miljoenendeal. 

Omdat Ziyech tijdens het WK geen knopen wilde doorhakken over zijn toekomst, begon Roma te twijfelen en richtte het zich ondertussen op de komst van Javier Pastore (Paris Saint-Germain). Calciomercato weet dat Ziyech en zijn zaakwaarnemer inmiddels serieus aan het kijken zijn naar andere opties. 

Die andere opties heten Olympique Lyon en Liverpool. The Reds zoeken een spelmaker en zien Ziyech (25) als een geschikte, relatief goedkope optie. De komst van Nabil Fekir, uitgerekend speler van Lyon, viel onlangs in het water. Wanneer Fekir alsnog vertrekt, komt Ziyech juist in beeld als zijn opvolger bij L'OL