Goed nieuws, Vincent Kompany heeft gisteren zelf een brood gekocht

"Goed nieuws, Vincent Kompany heeft gisteren zelf een brood gekocht"

24-06-2018 11:35
8

De Rode Duivels hebben hun eerste twee WK-wedstrijden ruim gewonnen, ook zonder Vincent Kompany. Columnist Nico Dijkshoorn ergert zich duidelijk aan alle pers die Kompany zonder te spelen nog steeds krijgt.

Elke dag weer is de grote vraag hoe fit Kompany inmiddels is. Een vraag die Dijkshoorn niet meer hoeft te horen. "Ik heb goed nieuws. Nee, noem het maar
fantastisch nieuws. Vincent Kompany heeft gisteren zelfstandig een brood gekocht. De trainer heeft hem wat los geld in zijn knuistje gestopt, daarna is hij een straat uitgelopen en even later kwam hij terug met een brood. Dus alles komt goed. Drie dagen geleden leek dit nog onmogelijk. Toen kwam hij terug met een bloemkool", spot hij in Het Nieuwsblad.

"Ik lees net een artikel met de volgende aanhef: Goed nieuws: Kompany traint individueel met bal. Nou ja, u mag het best weten: tranen met tuiten hier ten huize Dijkshoorn. Als dat echt zo is, dat hij dus op een stuk gras tegen een bal heeft getrapt, dan komt alles nog goed! Want wat hebben de Rode Duivels hem nodig, na de smadelijke 3-0-overwinning op Panama. Met Vincent zou dat gewoon 4-0 zijn geweest. Hij lijkt precies op het goede moment weer heel voorzichtig tegen een bal te mogen trappen. O jubel, o hosanna."