'Achterdeur van Club Brugge geeft uit op Zwitserland'

'Achterdeur van Club Brugge geeft uit op Zwitserland'

25-06-2018 19:45
6

Club Brugge is zich deze zomer opnieuw stevig aan het versterken, maar dat heeft wel gevolgen voor andere spelers. Zo is de naam van Erhan Masovic plots verdwenen van de officiële site.

Masovic was vorig seizoen de enige kernspeler die geen enkele minuut mocht meevoetballen. De Bosnische centrale verdediger kreeg in tegenstelling tot andere jongeren ook geen uitleenbeurt. Dit seizoen heeft hij ook nog niet meegetraind met de A-kern. Is dat een teken aan de wand?

De jeugdinternational kwam afgelopen zomer voor een kleine twee miljoen euro naar het Jan Breydel-stadion. Hij bleek echter te groen om al minuten te krijgen. Nu hij ook verdwenen is uit de spelerslijst, lijken de dagen van de negentienjarige Bosniër stilaan geteld bij Club Brugge. Hij heeft bij Blauw-Zwart wel een contract tot de zomer van 2021.

Update 25/06, 19.50: Masovic speelt inderdaad aankomend seizoen niet meer voor Club Brugge. Volgens Sportwereld verhuurt Blauw-Zwart hem een jaartje. De centrale verdediger trekt op huurbasis naar het Zwitserse Sankt-Gallen.