'Kanté wil Chelsea inruilen voor avontuur in Primera Division'

'Kanté wil Chelsea inruilen voor avontuur in Primera Division'

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 09:37zo 24-06-2018 om 09:37

Real Madrid is 'zeer geïnteresseerd' in N'Golo Kanté. De Chelsea-middenvelder, die momenteel met Frankrijk actief is op het WK, staat open voor een aanbieding van de Champions League-winnaar.

Dat meldt Le Parisien. Real Madrid-trainer Julen Lopetegui zoekt naar versterkingen op het middenveld, aangezien Mateo Kovacic wil vertrekken en Marco Llorente lijkt te worden verhuurd. Het wordt echter geen gemakkelijke opgave om Kanté los te weken bij Chelsea. De 27-jarige Fransman is een vaste waarde op Stamford Bridge en heeft nog een contract tot medio 2021.

Voordeel is dat Kanté zelf de voorkeur geeft aan een overstap naar Real Madrid. Dat is slecht nieuws voor Paris Saint-Germain en FC Barcelona, die de middenvelder ook op de korrel hebben. Kanté moet bij de Koninklijke de concurrentie aangaan met Casemiro, maar wordt ook de kwaliteiten toegedicht om Luka Modric en Toni Kroos te vervangen indien nodig.

Plaats een reactie

zondag 24 juni 2018 om 16:32
Mateo Kovacic is nog niet weg hoor :) Real Madrid verwijst geïnteresseerde clubs naar de afkoopsom van 300 miljoen euro, meldt Marca.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws