Clement hoopt dat Genk een tandje bij steekt: Die komen er zeker nog bij

Clement hoopt dat Genk een tandje bij steekt: "Die komen er zeker nog bij"

Gepubliceerd: zondag 24 juni 2018 om 07:17zo 24-06-2018 om 07:17

Ook KRC Genk begon al aan haar voorbereiding richting het nieuwe seizoen. Philippe Clement heeft voorlopig twee nieuwe aanwinsten rondlopen op zijn trainingen. Daar hoopt hij er nog enkele aan toe te voegen.

Bij Het Laatste Nieuws voert de trainer de druk op zijn bestuur wat op. "We verwachten nog wel wat", laat hij in zijn kaarten kijken. "Er komt zeker nog een targetspits en een centrale verdediger bij. De club is daarmee bezig. We weten ook wel dat het voor geen enkele club mogelijk is om alle spelers die je wil aantrekken ook effectief aan boord te halen, maar er wordt hard gewerkt."

Voorlopig moet Clement het op training stellen met slechts twee verse krachten. Van Jakub Piotrowski wordt al heel wat verwacht. "Hij heeft een groot loopvermogen, kan in één tijd voetballen en infiltreert veel zonder bal. Een type dat we nog niet hadden", vertelt Clement over de middenvelder. Ook Vladimir Screciu tekende present. "Hij kan op het middenveld uit de voeten maar ook centraal en rechts achterin. In de beginperiode gaan we hem vooral als rechtsback uitspelen om hem daar verder op te leiden", verklapt de coach.

Plaats een reactie

Wolf1986 +1922
zondag 24 juni 2018 om 10:05
wat met paintsil
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws