'Totale chaos en anarchie bij Argentinië: rol Sampaoli totaal uitgespeeld'

'Totale chaos en anarchie bij Argentinië: rol Sampaoli totaal uitgespeeld'

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 20:29za 23-06-2018 om 20:29

Bij de nationale ploeg van Argentinië is er sprake van anarchie en totale chaos. Dat melden diverse media zaterdagavond. De selectie van de Zuid-Amerikaanse grootmacht eist dat bondscoach Jorge Sampaoli per direct aan de kant wordt gezet. 

Er is bij La Albiceleste sprake van een immense crisis. De eerste twee groepsduels leverden welgeteld één punt op. De wedstrijd tegen IJsland eindigde in 1-1 en afgelopen donderdag werden Lionel Messi en co. volledig afgedroogd door Kroatië: 0-3. 

Het vertrouwen in Sampaoli is inmiddels historisch laag, óók binnen de spelersgroep. TyC Sports meldt zaterdag dat de Argentijnse vedettes besloten hebben om een coup te plegen en zich tijdens het WK sowieso niets meer aan te trekken van de trainer. Zij zullen tijdens het aanstaande duel met Nigeria sowieso zélf bepalen hoe en met wie er wordt gespeeld. De kans bestaat dat Sampaoli mogelijk zélf zijn conclusies trekt en binnen een paar dagen opstapt. 

Argentinië móet dinsdagavond winnen van Nigeria om kans te maken op plaatsing voor de achtste finale. Zelfs bij een zege is het land afhankelijk van de uitslag bij IJsland tegen Kroatië. 

Lees meer over:WK 2018Argentinië

Plaats een reactie

Lord Wenger +17035
zaterdag 23 juni 2018 om 20:35
Dat ze gelijk hebben. Wat een clown die Sampaoli.
Vind ik leuk
Regiwitt +183
zaterdag 23 juni 2018 om 20:52
Messi wil Belg worden ;)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws