Gent wint ook tweede oefenwedstrijd van het seizoen: youngster scoort twee keer

23-06-2018 19:30

KAA Gent heeft ook zijn twee oefenwedstrijd van het seizoen gewonnen. De Buffalo's wonnen met 1-3 op het veld van Drongen.

Beide ploegen gingen rustig van start, maar het meeste balbezit was voor Gent. Toch kwam de eersteklasser op achterstand op het veld van Drongen. Na balverlies van Foket kon Samimi de 1-0 voorbij doelman Thoelen schieten. De Buffalo's waren echter niet onder de indruk en op slag van rust kon Kubo gelijkmaken.

Na de pauze nam Gent het heft in handen. Jonathan David schoot de Buffalo's op voorsprong, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Dat maakte de jonge Canadees even later goed. Hij scoorde op aangeven van Renato Neto de 1-2. Enkele minuten legde David de 1-3 eindstand vast na geknoei in de defensie van Drongen.