Batshuayi maakte eerste WK-doelpunt, maar: 'Mijn papa zal boos zijn'

Batshuayi maakte eerste WK-doelpunt, maar: 'Mijn papa zal boos zijn'

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 18:32za 23-06-2018 om 18:32

Michy Batshuayi schoot tijdens zijn invalbeurt maar liefst zes keer richting doel. Uiteindelijk scoorde hij in de 90e minuut het vijfde doelpunt op aangeven van Youri Tielemans. Toch denkt hij dat zijn familie niet tevreden zal zijn.

"Mijn papa zal boos zijn omdat ik niet meer gescoord heb. Dat is normaal. Hij weet dat zijn zoon een goalgetter is en wil me meer zien scoren, zoals alle ouders", vertelde Batshuayi na de wedstrijd aan Sporza.

"Ik maakte mijn eerste WK-doelpunt. Ik ben blij, maar ook een beetje teleurgesteld. Ik had nog meer kunnen scoren en was een beetje ontgoocheld door mijn eerste misser", vervolgde de spits van Chelsea.

Toch was Batshuayi vooral blij met zijn eerste speelminuten. "Toen Lukaku vervangen werd door Fellaini dacht ik wel even 'verdorie', want ik wist dat Lukaku fysiek een beetje last had."

"Maar toen ik toch mocht invallen, toonde ik grinta. Zo ben ik. Natuurlijk heb ik ook plezier op het veld. We moeten hard werken, maar mogen ook plezier maken van de coach."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws