De Man van de Match: Hazard en Lukaku zorgen voor spannende strijd

23-06-2018 17:35
1

De Rode Duivels maakten zaterdag gehakt van Tunesië. Er waren heel wat uitblinkers, maar uiteindelijk verkozen de lezers van VoetbalPrimeur.be Eden Hazard tot Duivel van de Match.

In de 5-2 zege tegen Tunesië kwam Hazard twee keer op het scorebord. Via een strafschop opende Hazard al na vijf minuten de score. In de tweede helft dook hij op in de rug van de achterhoede van de tegenstander, omspeelde de keeper en scoorde zijn tweede van de middag. Uiteindelijk kreeg hij daarvoor 35 procent van de stemmen achter zijn naam.

Romelu Lukaku – die ook twee keer raak trof – bleef steken op 33 procent van de stemmen. Tegen Panama was Lukaku nog de Duivel van de match. Nu eindigt hij op een tweede plaats. Thomas Meunier (11 procent) mag op verre achterstand nog mee op het podium.