'Martinez moet schuiven tegen Engeland, drie Duivels kampen met kwaaltjes'

'Martinez moet schuiven tegen Engeland, drie Duivels kampen met kwaaltjes'

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 17:22za 23-06-2018 om 17:22

Na de knappe 5-2 overwinning tegen Tunesië zijn de Rode Duivels zo goed als zeker van een plaats in de achtste finales op het WK in Rusland. Roberto Martinez kan dus met een gerust hart roteren tegen Engeland, en dat zal nodig zijn.

De bondscoach vertelde na de wedstrijd dat enkele speler kampen met lichte blessures. "Voor de volgende match is het belangrijk dat we eerst de drie blessures bekijken: Romelu Lukaku en Dries Mertens voelden iets aan hun enkel, Eden Hazard iets aan zijn kuit", vertelde Martinez aan Sporza.

De bondscoach was uiteraard tevreden na de ruime overwinning tegen Tunesië, maar zag toch nog een minpuntje. "Dit was niet de perfecte wedstrijd. Als je een 2-0-bonus hebt, moet je een match misschien beter kunnen controleren. We willen altijd aanvallen. Het was meteen een bekerfinale. We zijn nog geen afgewerkt product. We kunnen nog groeien", besloot Martinez.

Lees ook: Martinez in de wolken: "Meer kan ik op dit moment niet verlangen"

Plaats een reactie

maverick +277
zondag 24 juni 2018 om 01:12
Ja het kan mss nuttig zijn spelers te laten rusten, die geel hebben vb. om 2de te eindigen in de groepsfase, en zo duitsland te ontlopen. Met mexico ben je dan ook nog niet klaar in de kwartfinale. Gelukkig weten ze dat daags voordien al wie daar 1 en 2 zal worden. Kwartfinale zou geen probleem mogen zijn...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws