Martinez in de wolken: Meer kan ik op dit moment niet verlangen

Martinez in de wolken: "Meer kan ik op dit moment niet verlangen"

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 16:17za 23-06-2018 om 16:17

Met een grote glimlach stond Roberto Martinez zaterdag de RTBF te woord. De bondscoach van de Rode Duivels was duidelijk in de wolken na 5-2 zege van de Belgen tegen Tunesië.

"Kwalificatie na twee wedstrijden hoe dat voelt? Erg bevredigend", aldus Martinez met een smile op zijn gezicht. "Vandaag hebben we ons gekwalificeerd, meer kan ik op dit moment niet verlangen."

"Vandaag kwam alles samen. Techniek en inzet ging hand in hand. De groep werkt hard en de spelers hadden veel over voor elkaar."

In tegenstelling tot Panama maakte Tunesië er een match van. "Het was open duel met veel actie in beiden zestiens. Het was goed voor ons dat we nu tegen een ander soort voetbal moesten spelen. We hadden dit verwacht. We moesten een oplossing zoeken en vonden die ook."

Poll

Wie was de beste man bij de Rode Duivels?

(938 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 23 juni 2018 om 16:25
Dat alle criticasters en Martinez haters nu maar es hun mond houden.
Het zou een gigantische verademing zijn.

Lig maar gerust met vergrootglazen en geslepen messen klaar in de schaduw en in de stilte, aan het wachten op de eerstvolgende slechte match om de brave man wéér maar eens af te kraken en te zeggen dat hij nog nooit 'het beste uit deze ploeg naar boven heeft gehaald'.

Roberto, beste man, voor deze prestatie neem ik mijn pet af.
Vind ik leuk
Crusader +1563
zaterdag 23 juni 2018 om 16:29
Iedereen was met randzaken bezig...
Martinez met het vormen van een team!

Sterke prestatie!
Vind ik leuk
Patfey +6197
zaterdag 23 juni 2018 om 16:52
Ik beken mijn ongelijk, hij lijkt echt een team gevormd te hebben (al blijft het thuislaten van Naingolan voor mij een vergissing). Ik heb wel weer gesakkerd toen hij Fellaini 9en niet Michy) inbracht voor Lukaku. Maar snel rechtgezet door ook Hazard rust (en geen risico op blessures) te gunnen.
Vind ik leuk
zaterdag 23 juni 2018 om 16:59
Ik kan mij hierin vinden maar voor ik mijn ongelijk toegeef wil ik een fantastische prestatie zien tegen een echte sterke tegenstander en als Vermaelen , Kompany in orde geraken zie ik dat ook wel gebeuren .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws