Mundo Deportivo: 'Real Madrid ontvangt bod van 180 miljoen euro'

Mundo Deportivo: 'Real Madrid ontvangt bod van 180 miljoen euro'

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 15:30za 23-06-2018 om 15:30

De Spaanse krant Mundo Deportivo schrijft dat Liverpool een megabod heeft gedaan op Marco Asensio. Het bod van de Premier League-club bedraagt maar liefst 180 miljoen euro. Real overweegt de aanbieding.

Liverpool moet alles uit de kast halen om Asensio weg te halen bij Madrid, want de middenvelder heeft nog een contract tot 2023 én een afkoopsom van maar liefst 700 miljoen euro in zijn contract staan. Het bod van Liverpool komt bij lange na niet in de buurt van de vastgestelde afkoopsom, maar zou Real toch aan het denken hebben gezet.

Asensio verlengde zijn contract afgelopen september, waarin een torenhoge afkoopsom is opgenomen. De kans is volgens Mundo Deportivo klein dat Real het bod gaat accepteren. De nieuwe trainer Julen Lopetegui is, net als zijn voorganger Zinédine Zidane, erg gecharmeerd van Asensio. Dat weerhoudt Liverpool er echter niet van om een nieuwe poging te wagen, mocht Real het bod van tafel vegen.

Asensio, voor de helft Nederlands, brak onder Zidane door bij Real. Het afgelopen seizoen maakte hij 32 keer zijn opwachting in de Primera Division. Voorheen speelde hij voor Espanyol en Real Mallorca. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws