'Anderlecht wil floptransfer van drie miljoen euro slijten in Turkije'

'Anderlecht wil floptransfer van drie miljoen euro slijten in Turkije'

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 14:00za 23-06-2018 om 14:00

Anderlecht moet voor dit seizoen nog heel wat spelers laten gaan, onder wie ook flankspeler Alexandru Chipciu. Die past duidelijk niet in de plannen van Hein Vanhaezebrouck. Volgens Ziare is zijn makelaar met hem aan het leuren.

Die Roemeense bron vertelt dat de entourage van Chipciu contact heeft met verschillende Turkse clubs, maar om welke clubs het precies gaat is vooralsnog niet duidelijk. Dat hij weggaat bij Anderlecht is wel duidelijk, ook al heeft hij nog een contract lopen tot de zomer van 2020.

Chipciu werd twee jaar geleden naar Anderlecht gehaald voor liefst drie miljoen euro. Onder coach René Weiler was hij een vaste waarde, maar Vanhaezebrouck heeft minder geloof in hem. Afgelopen seizoen verdween hij helemaal uit beeld. Door zijn 32 interlands met Roemenië zal hij waarschijnlijk toch weinig moeite hebben om een nieuwe club te vinden.

Plaats een reactie

zondag 24 juni 2018 om 01:08
Chipciu is geen floptransfer. Ganvoula dat is een floptransfer, Thelin dat is een floptransfer, Bruno gehuurd hebben dat was ook een flop..... jaren aan een stuk hebben ze spelers gehaald die de kwaliteit niet hadden. En hier staan we nu met een kwaliteitsarme kern zonder echte vedetten. En waarom kwamen de mensen naar Anderlecht...om die vedetten aan het werk te zien.
Vind ik leuk
dakcota +4546
dinsdag 26 juni 2018 om 13:10
Hoezo is Thelin een flop? Heeft een topseizoen bij een ander club gespeeld. speelt nu op het WK.. enkel voor de doorverkoop waarde is dit al een dik geslaagde transfer
Vind ik leuk
dinsdag 26 juni 2018 om 17:01
Enkel voor de doorverkoop zoals je zegt. Een topseizoen? Neem al zijn strafschoppen weg, neem zijn vier doelpunten (die vertekenen het beeld) in 1 match weg. En zie dan eens hoe efficiënt hij is....
Vind ik leuk
dakcota +4546
dinsdag 26 juni 2018 om 18:33
maakt niet uit. niet enkel doelpunten tellen he. heeft sterk gespeeld.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws