Fransen zijn Gent voor en kondigen oefenmatch tegen de Buffalo's aan

Fransen zijn Gent voor en kondigen oefenmatch tegen de Buffalo's aan

23-06-2018 12:15
1

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen werkt KAA Gent een druk schema af. Dat schema wordt nog wat drukker, want er komt een match tegen RC Strasbourg Alsace bij.

Op maandag 23 juli komt Strasbourg op bezoek in Gent. Dat kondigde de Franse club aan via Twitter. Opvallend, in het oefenschema van Gent staat het duel nog niet aangekondigd.

De kans is groot dat het oefenduel er tegen Strasbourg komt als onderdeel van de transfer van Stefan Mitrovic. Die verliet enkele weken geleden de Ghelamco Arena om bij de Franse ploeg aan de slag te gaan.

Voor Gent wordt de match tegen Strasbourg de laatste test met het oog op de nieuwe competitie. Op 27 juli trapt Gent zijn seizoen 2018 – 2019 op gang. Dan trekt het naar Luik om Standard partij te geven.

UPDATE 12.20: Gent heeft de galamatch nu ook bevestigd. 'Op maandag 23 juli speelt KAA Gent in de Ghelamco Arena zijn jaarlijkse galawedstrijd tegen het Franse RC Strasbourg, de nieuwe club van Stefan Mitrovic. Zoals steeds is de galamatch gratis voor abonnees', klinkt het bij de Buffalo's.