Zeldzame hersentumor verwijderd bij voormalig Liverpool-verdediger Enrique (32)

Zeldzame hersentumor verwijderd bij voormalig Liverpool-verdediger Enrique (32)

Gepubliceerd: zaterdag 23 juni 2018 om 11:46za 23-06-2018 om 11:46

Voormalig Liverpool-verdediger José Enrique heeft een zeldzame hersentumor moeten laten verwijderen. Dat heeft de 32-jarige Spanjaard bekendgemaakt op zijn Instagram-pagina.

'Sorry dat ik niet veel van me heb laten horen. Dit zijn de zwaarste weken van mijn leven geweest', schrijft Enrique. 'Ik heb te horen gekregen dat ik een zeldzame hersentumor heb die ik via een operatie heb moeten laten verwijderen. Ik ben nu aan het herstellen en ontzettend dankbaar. Het leven is te waardevol.'

Enrique vertelt aan de Spaanse krant Marca hoe hij ontdekte dat er iets niet klopte. Hij vertelt over een ontmoeting met Brighton-manager Chris Hughes. Na een avondje uit in Engeland kreeg hij klachten. "We spraken met Chris Hughton, de manager die ik had tijdens mijn periode bij Newcastle. Die avond kreeg ik hoofdpijn. In het hotel dachten ze dat ik migraine had."

"De volgende ochtend zag ik wazig en zag ik ineens alles dubbel. Ik ging naar de eerste hulp en na negen uur werd me verteld dat ik naar de afdeling neurologie moest, waar ik twee nachten ben gebleven."

Uiteindelijk kreeg Enrique de diagnose te horen. "Het was een tumor die op een ingewikkelde plek in mijn hoofd zat. Het is erg zeldzaam, het komt niet vaak voor." Enrique heeft maanden nodig om te revalideren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws