'Vier Anderlecht-debutanten maken sterke indruk, één nieuwkomer valt tegen'

'Vier Anderlecht-debutanten maken sterke indruk, één nieuwkomer valt tegen'

23-06-2018 10:15
11

Anderlecht opende de voorbereiding vrijdagavond met een moeizame 0-1 zege op RWDM. Het was de gelegenheid om diverse nieuwelingen aan het werk te zien. Niet alle aankopen maakten een even sterke entree.

Romain Van der Pluym, journalist van La Dernière Heure, was aanwezig bij de match en maakte na afloop de balans op. Van der Pluym zag Dimata in minuut 83 voor de enige goal zorgen en heeft er vertrouwen dat de jonge spits het goed gaat doen. Overigens moet paars-wit er voor Dimata nog altijd uit zien te komen met het Duitse VfL Wolfsburg.

Verder zag de journalist dat de van KV Kortrijk overgekomen Evgen Makarenko heel goed was in zijn spel voorwaats. Flankspelers Luka Adzic (19) en Kristal Abazaj (21) zouden dan weer over het nodige potentieel beschikken. Knowledge Musona was in de ogen van Van der Pluym de enige dissonant. Hij vond de ex-aanvaller van KV Oostende te discreet.

Ognjen Vranjes en Antonio Milic kwamen niet in actie. Milic raakte geblesseerd tijdens de opwarming en zou naar verluidt zelfs enkele weken uit de roulatie zijn.