Club maakt gehakt van amateurploeg, Schrijvers maakt meteen vier(!) goals

22-06-2018 20:51
9

Club Brugge heeft de voorbereiding afgetrapt. Het oefende tegen amateurploeg KFC Heist en won met overtuigende 0-11 cijfers.

De Bruggelingen kenden geen enkel probleem met de amateurploeg uit tweede provinciale. Al na enkele minuten stond het 0-1 via Jelle Vosse. Heist probeerde wel tegen te prikken, maar het kwaliteitsverschil was te groot.

Na een afgekeurd doelpunt van Vossen kon er toch nog gevierd worden. Ivan Tomecak, Brandon Mechele en jeugdspeler Loïs Openda (2x) zorgden voor de 0-5 ruststand.

Een nieuwe helft met heel wat nieuwe namen, maar Club Brugge bleef goed spelen. Enkele minuten ver in die tweede helft kon Siebe Schrijvers zijn eerste voor Club Brugge scoren.

Eentje is geentje, want twintig minuten voor tijd krulde hij de bal prinsheerlijk in doel: 0-7. De spits was nog niet klaar, want hij zorgde zelfs nog voor de 0-8 en 0-9. De nieuweling kon Wesley uiteindelijk nog bedienen voor de 0-10. Openda bekroonde zijn wedstrijd met een laat derde doelpunt en de 0-11 eindstand.

Eerste helft: Gabriël - Schoonbaert, Mechele, Scholz - Tomecak, Baiye, Rits, Vanaken, Diatta - Vossen, Openda.
Tweede helft: Gabriël (65' Shinton) - Decarli, Baiye, Denswil - Cools, Vanlerberghe, Schrijvers, Refaelov, Ngonge - Wesley, Openda.