RSCA kan het zich niet veroorloven om zich belachelijk te maken

"RSCA kan het zich niet veroorloven om zich belachelijk te maken"

21-06-2018 23:05
5

Onder Luc Devroe en Marc Coucke leek Anderlecht aan een enorme make-over bezig. Toch sluipt er steeds meer frustatie in bij de supporters, die niet helemaal tevreden zijn met de gang van zaken. Thomas Chatelle snapt die frustratie wel.

"Wat we tot nu toe gezien hebben, is niet wat aangekondigd was. Het bestuur had gezegd dat het de kern compleet wilde hebben half juni om een rustige voorbereiding te hebben. Maar je ziet dat een aantal dossiers toch veel complexer zijn dan voorzien", zegt hij.

Hij verwacht dan ook nog enkele transfers. ""Ik kan me niet voorstellen dat de transferbedrijvigheid bij Anderlecht nu al over is", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine. Devroe gaf inmiddels al aan dat er nieuwe spelers zullen komen.

En die nieuwe spelers heeft het volgens Chatelle ook broodnodig. "Als het de concurrentie aan wil gaan met Club en Standard, heeft het een kwaliteitsinjectie nodig achteraan, op het middenveld én vooraan. En het kan zich niet veroorloven om zich belachelijk te maken in de Europa League", zegt hij.