Tielemans teleurgesteld: Ik vind het jammer, maar het is nu eenmaal zo beslist

Tielemans teleurgesteld: "Ik vind het jammer, maar het is nu eenmaal zo beslist"

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 13:55do 21-06-2018 om 13:55

De Rode Duivels spelen zaterdag hun tweede groepswedstrijd tegen Tunesië. De dag nadien krijgen de spelers bezoek. Dan komen de partners langs. Youri Tielemans zal het echter zonder zijn vrouw moeten doen, zij blijft thuis bij hun dochtertje.

Tielemans vindt dat bijzonder jammer. "Mijn dochtertje komt niet naar de familiedag. Dat is jammer, want ik zou haar natuurlijk graag zien. Maar het is nu zo eenmaal beslist. Het is wel positief dat de bondscoach ons tijd gunt met onze familie. Dat kan ons mentale rust bieden", citeerde Het Laatste Nieuws.

Hopen op speelminuten
Zelf kwam de Monaco-middenvelder nog niet aan spelen toe. Toch laat Tielemans het niet aan zijn hart komen, integendeel. "Dat ik plezier uitstraal? Klopt, ik probeer te genieten van elk moment. Uiteraard hoop ik ook op speelminuten. Het hangt af van wat of wie de trainer nodig heeft."

Op termijn hoopt het jeugdproduct van RSC Anderlecht op de patron te worden op het Belgische middenveld. "Ik denk dat ik wel een leider ben, maar voorlopig zijn er andere spelers die bij een betere club zitten en meer ervaring hebben. In het voetbal kan het snel gaan. Ook voor mij", besluit Tielemans.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws