WK-ruzie tussen Spanje en Iran: bondscoach haalt uit naar klagende Carvajal

  WK-ruzie tussen Spanje en Iran: bondscoach haalt uit naar klagende Carvajal

  donderdag 21 juni 2018 om 10:50

  De kritiek van Dani Carvajal na Iran - Spanje (0-1) is in het verkeerde keelgat geschoten bij Carlos Queiroz. De bondscoach van de Iraniërs reageert als door een adder gebeten.

  Carvajal walgde na afloop van Iran, dat in zijn ogen 'het spel ruïneerde' met tijdrekken en het simuleren van blessures. De reactie van Queiroz liet niet lang op zich wachten. "Misschien moet hij niet de spelers van Iran bekritiseren en eens terugdenken aan wat zijn ploeggenoten in de Champions League-finale deden met de Egyptenaar", verwijst hij naar de overtreding van Sergio Ramos op Mohamed Salah.

  Queiroz heeft juist grote complimenten over voor zijn ploeg, die zich kranig weerde. Iran had uiteindelijk pech dat het geen punt overhield aan het duel met Spanje. "We hebben een realistische wedstrijd gespeeld. Wij hadden vooraf drie punten, zij slechts één. Toch hebben we geprobeerd te scoren en te winnen. We hadden op zijn minst een gelijkspel verdiend, onze houding was fantastisch."

  Lees meer over:WK 2018IranSpanje

  Plaats een reactie

  Toca +36792
  donderdag 21 juni 2018 om 11:44
  Wat zal ik weer tevreden zijn als de 1ste ronde erop zit. Misschien is dat wat weinig respectvol van mij tov zo n landen als Iran maar hun meerwaarde en van sommige andere is toch nihil.
  Vind ik leuk
  donderdag 21 juni 2018 om 16:07
  Binnen 4 jaar met 48 ploegen denk ik dat we best de eerste ronde volledig overslaan
  Vind ik leuk
  Xytox +991
  donderdag 21 juni 2018 om 12:32
  Ik kijk naar het WK voetbal voor het voetbal, dus ploegen die alleen maar de bus parkeren en anti-voetbal spelen mogen er van mij zo snel mogelijk uit... Helaas zullen er ook wel weer enkele van die ploegen doorstoten door hun 'realistisch' voetbal.
  Vind ik leuk
  WouterB +511
  donderdag 21 juni 2018 om 13:11
  Hopelijk kijk je niet naar de Jupiler Pro League dan :)
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws