Real-ster wil garanties over speeltijd: 'Hoort bij vier beste spelers ter wereld'

Real-ster wil garanties over speeltijd: 'Hoort bij vier beste spelers ter wereld'

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 08:40do 21-06-2018 om 08:40

Gareth Bale verwacht garanties over zijn speeltijd als Real Madrid hem wil behouden. Dat vertelt zijn zaakwaarnemer. In navolging van Cristiano Ronaldo trok de 28-jarige Welshman na de Champions League-finale zijn toekomst in de Spaanse hoofdstad in twijfel.

Bale vertolkte het afgelopen seizoen vaker dan hem lief was een bijrol. Ook in de Champions League-finale tegen Liverpool begon hij op de bank, maar was hij als invaller wel de grote man met twee goals (3-1). "Ik denk dat we in gesprek moeten met Real en dan kijken we wat dat oplevert", zegt belangenbehartiger Jonathan Barnett tegen Sky Sports.

"Hij wil een beter jaar dan het afgelopen seizoen. Hij wil meer spelen, dat is van het grootste belang voor hem", vertelt Barnett. "Ik denk dat hij bij de drie of vier beste spelers ter wereld hoort. Zo iemand hoort te spelen. Het draait niet om geld. Hij wil de Ballon d'Or winnen en ik denk dat hij dat kan. Zijn goal in de Champions League-finale heeft de belangstelling doen toenemen. Maar we wisten al hoe goed hij is. Dat hoeft hij niet meer te bewijzen."

De zaakwaarnemer benadrukt dat Bale gelukkig is in Spanje. "Hij houdt van het leven in Spanje. Hij heeft drie kinderen en is heel gelukkig daar. Maar we moeten het bekijken. Hij moet spelen." Barnett zet wel een streep door een transfer naar Arsenal: "Als Arsenal-fan zou ik hem daar dolgraag zien spelen, maar de kans dat ik naar de maan ga is net zo groot."

Plaats een reactie

donderdag 21 juni 2018 om 09:33
Bale de Ballon d'or?
Mopje toch?
Akkoord dat hij bij de beste tien ter wereld kàn horen (weliswaar niet op basis van vorige seizoen, maar dat geheel terzijde), maar de kloof met spelers als CR7, de Argentijnse dwerg, een mekkerende Neymar op het WK en een door de Belgen als nieuwe godheid bestempelde Eden Hazard is gewoon te groot om een Ballon d'or te winnen.
Bale heeft een neus voor doelpunten, een geweldige fysiek en snelheid, maar schiet voor die hoofdprijs te kort op het vlak van technische hoogstandjes, dribbels en vista.

Maar goed, dat is mijn mening.
[Reactie gewijzigd op donderdag 21 juni 2018 om 09:33]
Vind ik leuk
dakcota +4524
donderdag 21 juni 2018 om 09:56
Tja, top 3 van de wereld. samen met neymar en hazard.
maar helaas voor hun zijn er nog twee bij die niet van deze wereld zijn.
Vind ik leuk
Riddlin +2535
donderdag 21 juni 2018 om 10:02
Martinez en Wilmots?
Vind ik leuk
donderdag 21 juni 2018 om 11:10
Nee. Raes en Joos.
Vind ik leuk
RD +861
donderdag 21 juni 2018 om 12:37
Soetaers en De Mos?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws