De Bruyne verkiest rol in de schaduw: 'Laat Eden maar belangrijkste speler zijn'

De Bruyne verkiest rol in de schaduw: 'Laat Eden maar belangrijkste speler zijn'

Gepubliceerd: woensdag 20 juni 2018 om 20:42wo 20-06-2018 om 20:42

Kevin De Bruyne verkiest een rol in de schaduw bij de Rode Duivels. De middenvelder van Manchester City heeft liever dat Eden Hazard de belangrijkste speler is.

Dat vertelde De Bruyne woensdagnamiddag tijdens een persmoment in het spelershotel in Moskou. "Ik voel me goed, mentaal op mijn gemak. Ik heb voor mezelf uitgemaakt dat ik alles wil doen om de ploeg beter te maken. Ik hoef niet de belangrijkste speler te zijn", aldus De Bruyne tegenover Het Nieuwsblad.

"Ik heb het liefst dat Eden Hazard de belangrijkste speler is. Als Eden draait, dan kan ik hem met mijn passen bereiken. Dat is ook belangrijk voor mij. Ik moet de aanvallers zoveel mogelijk in de situatie brengen waar zij iets kunnen doen. Dan weet ik dat ik een goede job heb gedaan. Ik kan een schitterende wedstrijd spelen maar daarom ben ik nog niet de belangrijkste speler", besloot de middenvelder.

Plaats een reactie

woensdag 20 juni 2018 om 21:55
Zie je niet steeds aan hem op het veld, buiten de laatste 2 wedstrijden wel. Mooie woorden Kev. Daarvoor ben je er, om die prachtige assists te geven
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws