“Alle respect voor Mechelen, maar hun prijs moet nog altijd zaken”

“Alle respect voor Mechelen, maar hun prijs moet nog altijd zaken”

19-06-2018 08:30
5

KV Oostende begint dinsdag aan het nieuwe seizoen. De eerste training staat op het programma, maar een nieuwe doelman is er nog niet. De transfer van Colin Coosemans blijft maar aanslepen.

Al een maand is het duidelijk dat KVO Coosemans wil overnemen van KV Mechelen, maar de twee partijen vinden maar geen definitief akkoord. "De prijs was in orde, zeiden ze vorige week, Oostende ging akkoord. Maar dan wilden ze Colin nog vier jaar geven in plaats van drie en nu vinden ze het plots te veel", zegt Stefaan Vanroy, de sportieve baas van KV Mechelen in Het Nieuwsblad.

Hugo Broos ziet het heel anders. "Een akkoord? Het is maar wat je daaronder verstaat. Er moet iets op papier staan”, zegt de man die de transfers regels bij KVO. "Alle respect voor Mechelen, hun oorspronkelijke prijs (1,5 miljoen, nvdr.) is al enorm gezakt. Maar voor ons moet die nóg zakken. De tijd van Coucke is voorbij. Wij hebben budgettaire beperkingen. Colin is een topkeeper, ik wil hem nog altijd absoluut. Maar ik wil Messi ook. Dat gaat allemaal niet."