Ziet Anderlecht icoon Kompany nog terugkeren? Ik ben ervan overtuigd

Ziet Anderlecht icoon Kompany nog terugkeren? "Ik ben ervan overtuigd"

17-06-2018 19:35
4

Vincent Kompany is al jaren vertrokken bij RSC Anderlecht. De club leeft echter nog steeds in zijn hart. Volgens hoofd jeugdopleidingen Jean Kindermans van paars-wit bestaat er dan ook geen twijfel over dat hij ooit terugkeert.

Tegenover Cano Football is Kindermans duidelijk dat Kompany ooit zal terugkeren. "Ik heb geen kristallen bal, maar ik ben ervan overtuigd dat hij zal terugkeren en ook een belangrijke rol zal spelen bij ons", klinkt het.

"Hij is een geboren leider en bijzonder slimme kerel. Je moet geen opleiding psychologie gevolgd hebben om dat te zien. Zelfs als hij normaal spreekt en mopjes maakt is hij anders. Waar hij ook gaat, hij heeft altijd een grote impact. Hij heeft nog meer kwaliteiten naast het veld dan erop", aldus Kindermans.

Of Kompany zal terugkeren als speler is nog maar de vraag. Hij heeft nog een contract tot medio 2019 bij Man City. De verdediger werd de laatste jaren meermaals geplaagd door blessures, waardoor het niet zou verwonderen als hij een stap terugzet naar een lager aangeschreven competitie dan de Engelse.