'Man United schrikt clubs af met immens prijskaartje voor Martial'

'Man United schrikt clubs af met immens prijskaartje voor Martial'

17-06-2018 10:45
1

Geïnteresseerde clubs moeten liefst 85 miljoen euro op tafel leggen voor Anthony Martial. Manchester United heeft dat deze week aan de zaakwaarnemer van de Franse aanvaller laten weten, melden Britse media. 

Eerder deze week werd bekend dat Martial (22) het na drie seizoenen in Manchester tijd vindt om te vertrekken. Onder manager José Mourinho was de pijlsnelle international de afgelopen twee jaar geen vaste basiskracht. Mede daardoor werd Martial ook niet geselecteerd voor het WK in Rusland. 

Inmiddels worden onder meer Tottenham Hotspur, Chelsea, Juventus, Paris Saint-Germainen Real Madrid in verband gebracht met de voormalig speler van AS Monaco en Olympique Lyon. Boulevardkrant The Daily Mirror weet dat United de absolute hoofdprijs verlangt voor Martial. Er zal zeker 85 miljoen euro moeten worden betaald om het talent los te weken. 

Martial heeft op Old Trafford een contract tot medio 2019; zijn werkgever kan die verbintenis met één jaar verlengen. De zaakwaarnemer van de Fransman onthulde afgelopen week dat hij met United al bijna een jaar in onderhandeling is over een nieuw contract - zonder succes.