'AS Roma focust zich na megadeal van 60 miljoen wéér op Nederlander'

'AS Roma focust zich na megadeal van 60 miljoen wéér op Nederlander'

17-06-2018 07:44
2

Justin Kluivert is mogelijk niet de enige Nederlander die deze zomer de overstap maakt naar AS Roma. Volgens La Gazzetta dello Sport kan de Serie A-grootmacht worden toegevoegd aan het rijtje clubs dat Jasper Cillessen op de korrel heeft. 

Roma-directeur Monchi is zich aan het oriënteren op een nieuwe keeper, omdat alles er inmiddels op wijst dat Alisson naar Real Madrid verkast. De Koninklijke zou een bod van circa 60 miljoen euro hebben uitgebracht op de nummer één van Brazilië. Italiaanse kranten verwachten dat de megadeal snel wordt afgerond. 

La Gazzetta weet dat Monchi een lijntje heeft uitgegooid naar de 29-jarige Cillessen. De goalie zit bij FC Barcelona al twee seizoenen op de bank. De clubleiding van Barça is sinds kort op de hoogte van de vertrekwens van Cillessen, schreven Spaanse media eerder deze maand. Overigens is Roma zeker niet de enige club die de sluitpost van Oranje in het vizier heeft. Ook Chelsea, SSC Napoli en met name Liverpool worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Cillessen.

Tegenover de komst van Cillessen staat mogelijk het vertrek van Radja Nainggolan. Monchi staat naar verluidt open voor een afscheid vanwege de levensstijl van de Rode Duivel.