Mitrovic brengt Servië in extase, Goddelijke Kanaries zorgen voor voetbalfeest

Mitrovic brengt Servië in extase, Goddelijke Kanaries zorgen voor voetbalfeest

17-06-2018 09:30

Het WK is hét toernooi waar elke voetbalfan naar kijkt. Dagelijks lekkere potjes voetbal, hopelijk veel goals en enorm veel kansen om lekker veel geld te verdienen. Daily Odds wil de lezers van VoetbalPrimeur.be hierbij helpen en deelt de beste wedtips voor deze WK-dag!

Cost Rica - Servië // Servië wint en minder dan 2,5 doelpunten (3,60)
Costa Rica is waarschijnlijk de zwakste broeder in Poule E. Ondanks dat het in 2014 de kwartfinale bereikte op het WK, is de enige echte wereldster doelman Keylor Navas. Het gemis aan goede spelers werd in de laatste interlands meer dan duidelijk, want 6 van de laatste 8 wedstrijden werden verloren. Het gebrek aan scorend vermogen aan de Costa Ricaanse kant leidt ertoe dat in 6 van de laatste 7 wedstrijden slechts één ploeg tot scoren kwam.

Servië kent een stabielere aanloop naar ‘s werelds grootste voetbaltoernooi. Van de laatste 13 wedstrijden werden er slechts 3 verloren. Aleksandar Mitrovic is een gouden kracht gebleken voor het Servische elftal. In zijn laatste 3 interlands was de boomlange spits 5 keer trefzeker. Net als in de wedstrijden van Costa Rica vallen in de meeste van de wedstrijden van Servië weinig goals: in 11 van de laatste 15 duels vielen minder dan 2.5 doelpunten.

Brazilië - Zwitserland // Brazilië wint en houdt de nul (2,25)
Ploegen die verdedigend sterk zijn, hebben altijd goede kans om ver te komen op een groot toernooi. Als voor deze defensie dan ook nog een aanval vol klasbakken staat, ben je altijd favoriet voor de overwinning. Brazilië is exact zo’n ploeg. In de voorbereiding op het WK werd al duidelijk dat Brazilië lastig te kloppen zal zijn. Slechts 1 van hun laatste 21 wedstrijden verloren de Goddelijke Kanaries, terwijl in 6 van de laatste 7 duels een clean sheet werd geboekt.

Zwitserland verloor in de kwalificatiereeks slechts 1 duel (van Portugal), maar hierdoor eindigde het als tweede. Na de nederlaag tegen Portugal lijkt er motor in de Zwitserse machine te zijn gekomen. Het won slechts 4 van de laatste 7 wedstrijden en de gewonnen duels waren onder andere tegen landen als Panama en Griekenland.