'Tottenham heeft eerste aanwinst bijna binnen: 20 miljoen voor WK-ganger'

'Tottenham heeft eerste aanwinst bijna binnen: 20 miljoen voor WK-ganger'

Gepubliceerd: zaterdag 16 juni 2018 om 14:23za 16-06-2018 om 14:23

Tottenham Hotspur heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen bijna binnen. Volgens Argentijnse media gaat de Premier League-grootmacht controleur Wilmar Barrios spoedig vastleggen. Barrios (24) staat nu nog onder contract bij Boca Juniors. 

Spurs-manager Mauricio Pochettino is volgens onder meer Antena 2 groot bewonderaar van de sterke middenvelder. Momenteel is Barrios met Colombia actief op het WK in Rusland. Verwacht wordt dat de achtvoudig international een basisplaats heeft bij zijn land. Colombia komt dinsdag voor de eerste keer in actie, tegen Japan. 

Antena 2 en andere media melden dat Tottenham bereid is om ongeveer 20 miljoen euro te betalen voor Barrios, die in 2016 de overstap maakte van Deportes Tolima naar Boca. Met de Argentijnse topclub werd hij afgelopen seizoen kampioen. 

Spurs wil deze zomer stevig investeren in de selectie. Pochettino hoopt naast een controleur óók een extra verdediger en een aanvaller aan zijn ploeg toe te voegen. In de wandelgangen circuleren de namen van Matthijs de Ligt (Ajax) en Anthony Martial (Manchester United). 

Plaats een reactie

Smuuw +1274
zaterdag 16 juni 2018 om 14:33
Goede speler Barrios, sluit goed aan in het middenveld
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws