Mannaert slaat toe: 'Club Brugge is Manchester United en Real Madrid te snel af'

Mannaert slaat toe: 'Club Brugge is Manchester United en Real Madrid te snel af'

16-06-2018 13:00
10

Club Brugge heeft Karlo Letica in huis gehaald als nieuwe doelman. De Kroaat moet het keepersprobleem bij Blauw-Zwart nu definitief de wereld uithelpen. Zijn komst is bijzonder straf, gezien de vele geïnteresseerde clubs.

Letica werd dan wel al enige tijd gelinkt aan Club Brugge, toch waren zij lang niet de enige gegadigde. Het 20-jarige sluitstuk stond volgens Het Nieuwsblad in de belangstelling van Real Madrid, Manchester United, Napoli, Fiorentina, PSV en Newcastle United.

Aanvankelijk leek de interesse van Club Brugge een lachertje. Toch waren zij als enige écht concreet voor de Kroaat. De vraagprijs bedroeg eerst zes miljoen euro. Uiteindelijk trekt voor circa 3,5 miljoen euro naar het Jan Breydelstadion.

Leko als troef
Ondanks de interesse van verschillende Europese grootmachten gaf Letica zelf meteen de voorkeur aan Club Brugge. Dat is tevens de reden waarom Hajduk Split de prijs  voor zijn doelman aanzienlijk liet dalen. Verder speelden de aanwezigheid van Ivan Leko en Tomislav Rogic ook een belangrijke rol.