OFFICIEEL: Antwerp ziet Siani al na amper zes maanden zijn koffers pakken

OFFICIEEL: Antwerp ziet Siani al na amper zes maanden zijn koffers pakken

12-07-2018 08:50
4

KV Oostende is nog druk bezig met de kern voor volgend seizoen. Het haalde al enkele versterkingen, maar is nog niet klaar. Het heeft nog één opvallende naam in het vizier.

Volgens Het Nieuwsblad staat Sébastien Siani op de radar van KVO. De voormalige sterkhouder van KVO ruilde KVO afgelopen winter in voor Antwerp FC na een conflict met Marc Coucke. Nu die vertrokken is, lijkt een terugkeer in de maak.

De Kameroener heeft alvast zin in een terugkeer naar de oude stal. Bij Antwerp FC was de middenvelder geen onbetwistbare basisspeler. Hij kwam in de laatste seizoenshelft amper dertien keer in actie voor de club. Aangezien men bij KVO toch vooral jonkies heeft gekocht, zou de ervaring van Siani welkom zijn.

Update 11/07 19:03 uur: Siani vertrekt bij Antwerp, maar blijft niet in ons land. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De middenvelder trekt naar Al Jazira. Hij ondergaat momenteel al zijn medische testen in Abu Dhabi.

Update 12/07 08.50: De transfer is helemaal in kannen en kruiken. Al Jazira heeft via de officiële kanalen de komst van de 31-jarige controleur bevestigd. Zo komt er een vervroegd einde aan de samenwerking met Antwerp, want hij had nog een contract voor een jaar op de Bosuil.