UPDATE: 'Dembélé twijfelt nog altijd over Italiaanse en Chinese toekomst'

UPDATE: 'Dembélé twijfelt nog altijd over Italiaanse en Chinese toekomst'

30-06-2018 16:35
1

Mousa Dembélé ligt nog maar een jaartje onder contract bij Tottenham. Een verlenging lijkt uitgesloten, want Dembélé heeft al een andere heel mooie aanbieding om naar uit te kijken.

Volgens Sky Sports Italia zou Inter namelijk een gezamenlijk bod willen uitbrengen met Jiangsu Suning. Concreet gaat Dembélé dan één of twee seizoenen in de Serie A spelen, waarna hij voor een lucratief bedrag kan gaan uitbollen in de Chinese Super League.

Voorlopig is het bod echter te verwaarlozen. Amper tien miljoen euro, terwijl Tottenham zelf dertig miljoen euro wil zien voor Dembélé. Inter en Jiangsu Suning kunnen dit samen doen omdat ze eigendom zijn van dezelfde groep. Het geeft Inter een streepje voor op concurrenten als Juventus en Napoli, die de Rode Duivel ook willen hebben.

Update 30/06, 16.35: Inter heeft Dembélé een aanbieding gedaan, maar volgens Calciamercato twijfelt onze landgenoot nog altijd over de aanbieding. Dembélé overweegt immers ook om nu al naar China te trekken. Pas na het WK wil Dembélé een beslissing nemen over zijn toekomst.