Club Brugge krijgt bezoek van JPL-ploeg, die nog eens zaken wil doen

Club Brugge krijgt bezoek van JPL-ploeg, die nog eens zaken wil doen

15-06-2018 19:35

Moeskroen kende vorig seizoen een vrij rustig seizoen. Mede dankzij goede prestaties van enkele huurlingen. Die ziet het komende zomer waarschijnlijk vertrekken. Al hoopt Moeskroen ze nog langer te houden.

Met Omar Govea, Jonathan Bolingi, Taiwo Awoniyi en Dorin Rotariu huurde Moeskroen vier sterke spelers. Die eerste twee vertrekken sowieso. De andere twee hoopt Moeskroen nog te kunnen houden.

"We hadden geen aankoopoptie op die twee spelers. Maar om eerlijk te zijn, hoop ik hen volgend seizoen nog op huurbasis te kunnen strikken", zegt technisch directeur Paul Allaerts in La Dernière Heure.

Allaerts beseft echter dat het vooral bij Awoniyi bijzonder moeilijk zal worden. "Belgische topclubs (onder andere KAA Gent) willen hem, maar ze zijn niet de enigen. Er zijn ook ploegen in Frankrijk, Spanje en Griekenland. Maar er is één zaak waar je rekening mee moet houden: als hij bij ons terugkeert, is Awoniyi zeker dat hij elke week speelt. En op zijn leeftijd is het dat wat hij nodig heeft: speelminuten."